expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 23 October 2011

Berhabuk sudah...+ terlepas sudah!

Aduhai lamanya saya nda update apa2 dlm blog ni..bukan malas tapi keadaan nda mengizinkan...but now i'm back so bule update apa2 dlm blog ni...huhuhu..2 episode Masterchef Malaysia saya terlepas....ini la susah klu suda terbiasa tdur be4 jam 9. Mo buat camana kan..klu princess saya tidur dgn mak budak pun terjoin sekali..hehehehe harap hari ni dapat menonton episode ke 3 MasterChef Malaysia..anyway kepada yg minat rancangan Masterchef US dan Australia jgn lupa tonton Masterchef Malaysia....jam 9 mlm setiap hari Sabtu - Rabu di Astro Ria 104...oklah saya chow dulu mo zzzzzz jap..ngantuk la pula lepas mamam ni..

Thursday, 7 April 2011

Ada Sesiapa boleh tolong saya?

Ada sesapa boleh ajar saya mcm mana nak add iklan nuffnang kat blog saya ni?al-maklumla saya budak baru belajar

HARI JUMAAT DAH

Assalamualaikum..n salam hari jumaat..

Aduh lama sungguh rupanya saya tak update blog  syok sendiri saya ni...Memang dah berhabuk blog saya ni.Terlalu banyak perkara yang perlu diuruskan termasuklah baby saya yg sekarang ni mc tak sihat lagi.Baby saya kena ruam panas..habis muka ngan badan dia penuh ngan bintik2 merah..sedih tengok keadaan baby saya mcm tu...lagi tadi saya kena panggil bos sebab saya asyik cuti tapi tak apply lagi cuti yg sebelum2nya..kena cuci telinga jap tapi memang salah saya juga tak apply2 lagi...Saya tak sengaja dan terlupa dek kerisauan baby saya yg batuk tak sembuh lagi dengan ruam panas lagi..

Balik dari kerja petang semalam saya tengok muka ngan badan dia dah merah2 aduh..sedihnya tengok..hati ibu mana yg tak sedih tengok anak-anak sakit..klu sakit dia tu boleh dipindah pada saya..saya sanggup ambil alih sakitnyer..Saya dah bawa jumpa doktor kali ke-3 pasal batuk baby saya tu yg tak sembuh2 lagi..doktor kata baby umur 8 bulan tak boleh diberi ubat batuk merbahaya.. ya saya faham pasal itu.Iyalah kan baru umur 8 bulan dah mcm2 jenis ubat masuk kat badan..memang tak sesuai utk baby.akhirnya doktor cuma bagi antibiotik saja..sebab batuknyer juga berat badan dia dah susut sikit..aduh..sedihnya saya..

Saya cuma dapat berdoa agar baby saya cepat sembuh....AMIN....

Sunday, 27 March 2011

Saturday, 26 March 2011

26.3.2011EARTH HOUR

HI...bersiaran lagi dlm gelap gelita...he3x...malam ni merupakan EARTH HOUR...jom berikan kerjasama korang dengan tidak menggunakan sebarang alat elektrik bermula 8.30 mlm hingga 9.30 mlm.sejam saja diperlukan...sama2 kita selamatkan bumi kita ini.....

Thursday, 24 March 2011

Terima kasih Kak Ina

Baru balik dari lunch tadi.al maklumla hari jumaat...d sabah ni awal rehat jam 11.30 hingga jam 2 ptg bagi yg kerja opis kerajaan..Tengah2 tengok blog ni tup..tup..ada seseorg yg special bagi komen d blog aku ni...seronoknya aku..tak sangka kak ina a.k.a http://www.kakinakl.com/ sudi datang jenguk blog aku ni..terima kasih kak sebab sudi jenguk blog saya......;)

Waah excitednyer aku sebab ada juga kawan2 yg sudi jenguk blog aku yg tak seberapa ini....mudah-mudahan ada lagi yg sudi..

Hari Jumaat suda Bah...

Assalamualaikum n selamat pagi semua....

Cepatnya masa berlalu...hari jumaat sda bah....Kita bersiaran lagi pada pagi yang mendung ni...d kk hujan bah....tadi pagi aku dgr radio AM Crew HOTFM ada ceritakan tentang detik2 cemas cubaan membunuh diri seorg wanita berusia 20-an di KB MALL...apa yg aku dengar wanita tersebut tertekan pasal boyfriend nya...klu aku..bofren buat hal aku say bye..bye jak bikin panas bah lelaki yg mcm tu...he3x... hish3x apalah mo jadi dgn org skrg ni. klu mo tau lebih lanjut just click d cni http://www.bharian.com.my/