expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 27 March 2011

Saturday, 26 March 2011

26.3.2011EARTH HOUR

HI...bersiaran lagi dlm gelap gelita...he3x...malam ni merupakan EARTH HOUR...jom berikan kerjasama korang dengan tidak menggunakan sebarang alat elektrik bermula 8.30 mlm hingga 9.30 mlm.sejam saja diperlukan...sama2 kita selamatkan bumi kita ini.....

Thursday, 24 March 2011

Terima kasih Kak Ina

Baru balik dari lunch tadi.al maklumla hari jumaat...d sabah ni awal rehat jam 11.30 hingga jam 2 ptg bagi yg kerja opis kerajaan..Tengah2 tengok blog ni tup..tup..ada seseorg yg special bagi komen d blog aku ni...seronoknya aku..tak sangka kak ina a.k.a http://www.kakinakl.com/ sudi datang jenguk blog aku ni..terima kasih kak sebab sudi jenguk blog saya......;)

Waah excitednyer aku sebab ada juga kawan2 yg sudi jenguk blog aku yg tak seberapa ini....mudah-mudahan ada lagi yg sudi..

Hari Jumaat suda Bah...

Assalamualaikum n selamat pagi semua....

Cepatnya masa berlalu...hari jumaat sda bah....Kita bersiaran lagi pada pagi yang mendung ni...d kk hujan bah....tadi pagi aku dgr radio AM Crew HOTFM ada ceritakan tentang detik2 cemas cubaan membunuh diri seorg wanita berusia 20-an di KB MALL...apa yg aku dengar wanita tersebut tertekan pasal boyfriend nya...klu aku..bofren buat hal aku say bye..bye jak bikin panas bah lelaki yg mcm tu...he3x... hish3x apalah mo jadi dgn org skrg ni. klu mo tau lebih lanjut just click d cni http://www.bharian.com.my/

Wednesday, 23 March 2011

selamat berkenalan

Ini lah kedua2 my princesses yang amat saya sayangi...Yang c kakak namanya Siti Nur Maisarah berumur 2 tahun lebih n c adik Siti Nur Qalesya berumur 7 bulan... kedua2nya sgt menghiburkan hati daku suami isteri. Terasa hilang penat seharian bekerja bila berjumpa ngan budak kecik dua org ni...

TERLUPA!!!!!! + Hari Gembira Kakitangan Kerajaan + SPM 2010

Issh......macam mana aku bule terlupa password nak masuk blog sendiri...alhamdullilah setelah sekian lama mencuba utk mencari blog ku ini akhirnya terjumpa juga...

Hari ini hari khamis...24 mac 2011..hari gembira utk kakitangan kerajaan kerana.................................................................................hari ini hari gaji.....yeah3x dapatla bernafas semula utk bershopping eh silap utk bayar segala bil yg dah menjerit2 suruh bayar + keperluan anak2 bagi yg telah berkeluarga mcm aku ; )  klu yg belum berkeluarga tu kena la hulur2 pada ibu bapa yer...kerana pengorbanan ibu bapa kepada kita semua jgn dilupakan yer!!!!!!!!!!!

oh ya kemarin bebudak yang SPM dah kuar result...wah mesti ramai ibubapa yg anak2 SPM cemerlang tentu gembira dan bangga.aku dengar kat radio plus baca suratkhabar semalam ramai bebudak dapat SPM cemerlang..ada yg dapat 11A...waah...tahniah kepada adik2 ku yang telah cemerlang SPM 2010...

oops...apa yg aku melalut di pagi2 ni...maybe pasal aku masih ngantuk kot tu pasal melalut pagi2 ni..hehehehehe

Sunday, 13 March 2011

Assalamualaikum

Assalmualaikum..

Alhamdulillah akhirnya sekian lama daku plan nak buka blog sendiri dah tercapai itupun setelah smua keja umah as housewife dah setel plus baby ku dah nap time jap barulah terasa senang nak memulakan blog ini. Harap dgn ada blog ini dpt la aku menyimpan segala mcm memories.

Alamak babyku dah bangun..kena sambung lagi nanti.babai